Ads 468x60px

3.8.10

Owner RedTube Komen Di Blog Aku ?

Share On Facebook

Admin RedTube Komen Di Blog Aku !
Tadi dapat komen dari seorang yang mungkn boleh dikatakan "pengecut" dan kemungkinan ada sifat kedengkian dalam dirinya kerana memberi komen yang bersifat kebencian tetapi tidak diberikan identiti sebenar, apa yang di tinggalkan hanyalah link satu laman Porno terkemuka redtube.com.
Dengan komen yang menyatakan "gambar yang dipostkan di blog adalah gambar curi dari google di letakkan watermark sendiri".

apa yang sebenarnya sepengkomen ini nak suruh aku buat? ke nak suruh aku letak watermark redtube.com pada gambar-gambar di blog aku? Ke aku dah terambil gambar di redtube.com memang kebiasaan blog-blog akan mengambil sumber dari enjin pencarian popular termasuk juga google. sendiri cari sendiri post, pandai-pandailah search.

Nak tanya dekat si pengkomen , kenal ke siapa pemilik asal gambar-gambar yang tersimpan di Google? dan kenapa perlu letak laman porno masa komen? apa-apapun terimakasih kerana sudi lawat ke blog BOM321 sekurang-kurangnya 1 unik visitor dari anda...

4 Komen:

DaHLia said...

hmmm....dia xde blog tu,,,tlong promosi..aaha

Sogambut Boys Projk said...

siap cakap bm lagi...

Zaid Huda said...

dia komen kat post mana?

allyfurtado said...

HAHA .
like like like :)

Subscribe to Menjana Pendapatan Dengan Mudah by Email

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi Artikel Terkini :